BASON INVEST AB (Nosab)

Norrbottens län

Information

556475-3662 är organisationsnummer för verksamheten BASON INVEST AB (Nosab). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BASON INVEST AB (Nosab) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som BASON INVEST AB (Nosab) finns i.

BASON INVEST AB (Nosab) har varit registrerat sedan 1993-10-28 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BASON INVEST AB (Nosab) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BASON INVEST AB (Nosab) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BASON INVEST AB (Nosab) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordlund, Bengt Peter -Nordlund, Jan Christer -Oskarsson, Ulla Susanne

Vill ni komma i kontakt med BASON INVEST AB (Nosab) så kan ni göra det på telefon genom 0911-17500 eller genom brev på följande adress:
Hammarv. 43, 943 36, Öjebyn

Bolaget skall utföra oljesanering, slamsugning och transport av industriavfall, uthyrning av inventarier inom entreprenadverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BASON INVEST AB (Nosab) och det är Nordlund, Jan Christer som är född 1966 och har titeln VD, Nordlund, Jan Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Bengt Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oskarsson, Ulla Susanne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor