J Uvéns Entreprenad & Golv AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns J Uvéns Entreprenad & Golv AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. J Uvéns Entreprenad & Golv AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

J Uvéns Entreprenad & Golv AB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556473-8580.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-63327 alternativt besöka eller skicka post till J Uvéns Entreprenad & Golv AB på följande adress Sågverksg. 10, 941 53, Piteå.

J Uvéns Entreprenad & Golv AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I J Uvéns Entreprenad & Golv AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Uvén, Hilkka Kaarina som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom skog, väg och transport, golvläggning, byggnads- och snickeriverksamhet, försäljning av väskor, handskar, plånböcker och accesoarer, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.