Revia i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Revia i Piteå Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Revia i Piteå Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Revia i Piteå Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Revia i Piteå Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Revia i Piteå Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Revia i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prästgårdsg. 36 A, 941 32, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-231580.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Revia i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Revia i Piteå Aktiebolag har idag 556471-7097 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Revia i Piteå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva revisionsbyrårörelse och därmed förenlig verksamhet. Bolaget får inte utöva annan verksamhet än sådan, som är förenlig med godkänd eller auktoriserad revisors yrkesut- övning.

I Revia i Piteå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln VD, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Valfridsson, Lars Inge som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Erik som är född 1935 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .