Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonasson, Jan Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Likvidator, Burman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag på telefon 0911-13945.

Bolaget skall sälja, utföra service, importera och exportera entreprenadmaskiner, samt bedriva värdepappersförvaltning, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Lönnbergs Enterprise & Trading Aktiebolag har 556471-6859 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.