Bo Eliasson Revision Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Bo Eliasson Revision Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Bo Eliasson Revision Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bo Eliasson Revision Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bo Eliasson Revision Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-02. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bo Eliasson Revision Aktiebolag ska trivas.

Bo Eliasson Revision Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva revisionsbyrårörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet. Bolaget får inte utöva annan verksamhet än sådan, som är förenlig med godkänd eller auktoriserad revisors yrkesutövning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Eliasson Revision Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Bo Eliasson Revision Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Bo Eliasson Revision Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-91580.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bo Eliasson Revision Aktiebolag är Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Erik som är född 1935 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bo Eliasson Revision Aktiebolag har 556468-0394 som sitt organisationsnummer.