Sjulnäskullens Gård Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Sjulnäskullens Gård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Sjulnäskullens Gård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Sjulnäskullens Gård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556467-3159.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3129970 alternativt besöka eller skicka post till Sjulnäskullens Gård Aktiebolag på följande adress LILLPITEVÄGEN 259, 946 91, Roknäs.

Sjulnäskullens Gård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Sjulnäskullens Gård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Isaksson, Per Axel som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lant-, trädgårds- och skogsbruk samt entreprenadverksamhet i anslutning härtill, tillverkning, reparation, försäljning, inköp, import och export av lant-, trädgårds- och skogsprodukter samt livsmedel, bedriva turism, konsultverksamhet inom växtodling och husdjur, fastighetsförvaltning och försäljning av fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.