Lundberg & Nilsson Försäljning & Fastigheter AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Lundberg & Nilsson Försäljning & Fastigheter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Lundberg & Nilsson Försäljning & Fastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Lundberg & Nilsson Försäljning & Fastigheter AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556466-3937.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 090-134141 alternativt besöka eller skicka post till Lundberg & Nilsson Försäljning & Fastigheter AB på följande adress Björnbärsv. 107, 904 35, Umeå.

Lundberg & Nilsson Försäljning & Fastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Lundberg & Nilsson Försäljning & Fastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindmark, Greta Gun som är född 1928 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter, försäljnings- uppdrag av traktorer samt konsultuppdrag inom ekonomi.