Konfektyrgrossist i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Konfektyrgrossist i Piteå AB är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Konfektyrgrossist i Piteå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Konfektyrgrossist i Piteå AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Konfektyrgrossist i Piteå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1993-04-20. Men sedan 1993-01-01 så har Konfektyrgrossist i Piteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Konfektyrgrossist i Piteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-200250.

Piteå arbetar för att verksamheter som Konfektyrgrossist i Piteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Konfektyrgrossist i Piteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall driva detalj- och grossisthandel av dagligvaror, samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Konfektyrgrossist i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Konfektyrgrossist i Piteå AB och det är följande personer, Bengtsson, Ulf Birger som är född 1954 och har titeln VD, Bengtsson, Ulf Birger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Angela Teresia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Konfektyrgrossist i Piteå AB är 556466-1683.