Miljötak Norr AB

Norrbottens län

Information

Miljötak Norr AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Miljötak Norr AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Miljötak Norr AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Miljötak Norr AB har haft sedan 2004-03-25. Miljötak Norr AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Miljötak Norr AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pitholmsg. 4, 941 53, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-63030.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Miljötak Norr AB Privat, ej börsnoterat.

Miljötak Norr AB har idag 556464-8789 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Miljötak Norr AB

Bolaget skall utföra läggning av tak vid nybyggnationer samt reparation och tillbyggnad och därmed förenlig verksamhet.

I Miljötak Norr AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlberg, Bo Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Majken Veronica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .