Sjuttioett organisationsutveckling AB

Norrbottens län

Information

Sjuttioett organisationsutveckling AB är ett bolag som finns i Piteå. I Sjuttioett organisationsutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hällsten, Per Jörgen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikstén Hällsten, Ruth Anna som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sjuttioett organisationsutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sjuttioett organisationsutveckling AB på telefon 0911-19397.

Föremålet för bolagets verksamhet är utbildning och utveckling inom marknadsföring och ledarskap samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sjuttioett organisationsutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sjuttioett organisationsutveckling AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sjuttioett organisationsutveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sjuttioett organisationsutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjuttioett organisationsutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sjuttioett organisationsutveckling AB har 556464-1255 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.