Tamaroca AB

Norrbottens län

Information

556463-3468 är organisationsnummer för bolaget Tamaroca AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tamaroca AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Tamaroca AB finns i.

Tamaroca AB har varit registrerat sedan 1993-03-18 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tamaroca AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Tamaroca AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tamaroca AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Skog, Christina Elisabet -Skog, Tage Roland

Vill ni komma i kontakt med Tamaroca AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-246060 eller genom brev på följande adress:
Haraholmen, 941 43, Piteå

Bolaget skall idka handel och konsultverksamhet inom petrolium- branschen, förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tamaroca AB och det är Skog, Christina Elisabet som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Skog, Tage Roland som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Skog, Tage Hjalmar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Margit Elisabet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Enryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,