P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag

Norrbottens län

Information

P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Harrbäcken 230, 945 91, Norrfjärden men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-209140.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag har idag 556457-8317 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, flyttransporter av möbler, uthyrning av lastbil med förare, handel med motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

I P. ISAKSSONS ÅKERI PITEÅ Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Ronald Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Olof Ronald Ingemar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .