Sweden Direct Sales AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av guld- och silvervaror, försäljning av järn- och sportartiklar, el-kapitalvaror, konkursutförsäljning företrädesvis inom elvarubranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sweden Direct Sales AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Sweden Direct Sales AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1992-12-09 så skapades Sweden Direct Sales AB och bolaget är har F-skattsedel Sweden Direct Sales AB har haft det sedan 2007-09-20.

Sweden Direct Sales AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556457-4308 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Sweden Direct Sales AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Sweden Direct Sales AB så går det att nå dem via telefon på 070-3457552 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sweden Direct Sales AB är Johansson, Jan Arne Gustav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren Johansson, Sonja Marguerite som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .