Hans Forssells Åkeri AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, tävlingsverksamhet med hästar och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Forssells Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Hans Forssells Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1992-04-03 så skapades Hans Forssells Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Hans Forssells Åkeri AB har haft det sedan 1994-01-01.

Hans Forssells Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556445-9674 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Hans Forssells Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Hans Forssells Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0911-31059 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Forssells Åkeri AB är Forssell, Hans Albert Stefan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssell, Torsten Johannes som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .