Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556443-4313 är organisationsnummer för verksamheten Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag finns i.

Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-02-17 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2582525 eller genom brev på följande adress:
Mandoling. 12, 943 33, Öjebyn

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy Lundström Åkeri Aktiebolag och det är Lundström, Björn Tommy Vaigel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Rut Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,