Gräv och Transport i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556441-9306 är organisationsnummer för bolaget Gräv och Transport i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gräv och Transport i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Gräv och Transport i Piteå AB finns i.

Gräv och Transport i Piteå AB har varit registrerat sedan 1992-01-24 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gräv och Transport i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Gräv och Transport i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gräv och Transport i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Gräv och Transport i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-65153 eller genom brev på följande adress:
Mejselv. 6, 943 36, Öjebyn

Bolaget skall utföra mark- och entreprenadarbeten med lastmaskiner, grävmaskiner och traktorer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gräv och Transport i Piteå AB och det är Holm, Carl Johan som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ängsund, Gunnar Torbjörn som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Stig Ove som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,