STALL PALT AKTIEBOLAG

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns STALL PALT AKTIEBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. STALL PALT AKTIEBOLAG tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

STALL PALT AKTIEBOLAG är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556441-2954.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till STALL PALT AKTIEBOLAG på följande adress Furulundsv. 23, 944 71, Piteå.

STALL PALT AKTIEBOLAG är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I STALL PALT AKTIEBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Johanna Nalika som är född 1976 och har titeln Suppleant , Jonsson, Matilda Banduni som är född 1973 och har titeln Suppleant , Jonsson, Sonja Majvor som är född 1942 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uppfödning och träning av hästar samt tävlingsverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även tillhandahålla tjänster inom personalutveckling, personalrekrytering och personalutbildning.