PALT CONSULT AKTIEBOLAG

Norrbottens län

Information

PALT CONSULT AKTIEBOLAG är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som PALT CONSULT AKTIEBOLAG finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PALT CONSULT AKTIEBOLAG som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1992-03-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Furulundsv. 23, 944 71, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PALT CONSULT AKTIEBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Piteå arbetar för att bolag som PALT CONSULT AKTIEBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PALT CONSULT AKTIEBOLAG. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla tjänster inom personalutveckling, personalrekrytering och personalutbildning samt att idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PALT CONSULT AKTIEBOLAG är följande:
Firman tecknas av Jonsson, Sonja Majvor och Jonsson, Karl Gösta var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till PALT CONSULT AKTIEBOLAG och det är följande personer, Jonsson, Sonja Majvor som är född 1942 och har titeln VD, Jonsson, Sonja Majvor som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl Gösta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PALT CONSULT AKTIEBOLAG är 556441-2947.