Ulf Andersson Försäljning AB

Norrbottens län

Information

556439-6827 är organisationsnummer för bolaget Ulf Andersson Försäljning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Andersson Försäljning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Ulf Andersson Försäljning AB finns i.

Ulf Andersson Försäljning AB har varit registrerat sedan 1992-01-29 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Andersson Försäljning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Ulf Andersson Försäljning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ulf Andersson Försäljning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ulf Andersson Försäljning AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-13144 eller genom brev på följande adress:
N. Pitholmsv. 29, 941 46, Piteå

Föremålet för bolagets verksamhet är tillhandahållande av golfinstruktioner samt handel med idrottartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Andersson Försäljning AB och det är Andersson, Ulf Assar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulrika Ingegerd som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor,