(Pimab) Piteå Map Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns (Pimab) Piteå Map Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. (Pimab) Piteå Map Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

(Pimab) Piteå Map Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556438-4237.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-73430 alternativt besöka eller skicka post till (Pimab) Piteå Map Aktiebolag på följande adress Sörbyv. 21, 944 31, Hortlax.

(Pimab) Piteå Map Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I (Pimab) Piteå Map Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Elsa Marita som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning och konsultverksamhet för företag, kommuner, landsting och länsarbetsnämnder. Bolaget skall därutöver bedriva värdepappershandel och närliggande områden samt förvalta fastigheter. Bolaget skall även bedriva uppfödning och tävling med hästar och därmed förenlig verksamhet.