EcoRub AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och EcoRub AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och EcoRub AB är ett av dem. Statusen för EcoRub AB är att Bolaget är aktivt.

EcoRub AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-09. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som EcoRub AB ska trivas.

EcoRub AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av produkter baserade på returgummi och andra råmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EcoRub AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är EcoRub AB Publikt bolag och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med EcoRub AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-76660.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Paulsson, Per Erik Åke -Öquist, Nils-Eric Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med EcoRub AB är Paulsson, Per Erik Åke som är född 1949 och har titeln VD, Paulsson, Per Erik Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Öquist, Nils-Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Bengt Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunnar Emanuel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Westermark, Kurt Erling som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotBurman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .

EcoRub AB har 556438-0284 som sitt organisationsnummer.