V-A Öhman Förvaltning Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns V-A Öhman Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. V-A Öhman Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

V-A Öhman Förvaltning Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556435-0329.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-14444 alternativt besöka eller skicka post till V-A Öhman Förvaltning Aktiebolag på följande adress Uddmansg. 6 B, 941 32, Piteå.

V-A Öhman Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-01.

I V-A Öhman Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Lisa Maria som är född 1985 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller genom ägande av aktier bedriva privat tandläkarpraktik, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.