ANdreas SAmuel BYGG AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns ANdreas SAmuel BYGG AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. ANdreas SAmuel BYGG AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

ANdreas SAmuel BYGG AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556433-7987.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-221030 alternativt besöka eller skicka post till ANdreas SAmuel BYGG AB på följande adress Spikv. 9, 943 36, Öjebyn.

ANdreas SAmuel BYGG AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ANdreas SAmuel BYGG AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Hellström, Erland Per-Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggservice, entreprenadrörelse med maskiner såsom lastmaskiner och lastbilar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.