Larmcentrum Norr Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva larmcentral samt person- och gods- transporter, leasing av fordon, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Larmcentrum Norr Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Larmcentrum Norr Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1991-09-10 så skapades Larmcentrum Norr Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Larmcentrum Norr Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Larmcentrum Norr Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556432-7376 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Larmcentrum Norr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Larmcentrum Norr Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-17745 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundgren, Jan Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Larmcentrum Norr Aktiebolag är Lundgren, Jan Anders som är född 1953 och har titeln VD, Lundgren, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Bernt Henning som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomqvist, Svante Daniel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Per Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmlöf, Stig Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotOlofsson, Hans Allan Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Stig Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln RevisorÖman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision AB som är född och har titeln RevisorLRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.