Regus i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556430-8665 är organisationsnummer för verksamheten Regus i Piteå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Regus i Piteå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Regus i Piteå Aktiebolag finns i.

Regus i Piteå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-06 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Regus i Piteå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Regus i Piteå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Regus i Piteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Regus i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-14137 eller genom brev på följande adress:
Fläktg. 18, 941 47, Piteå

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende regumering av däck samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Regus i Piteå Aktiebolag och det är Strömbäck, Ulf Folke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Ulla M Ann-Charlott som är född 1961 och har titeln Suppleant, Orregård, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhlund, Ulrika Elisabet som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,