E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall utföra last- och schaktarbeten samt spann- och vallodling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1991-09-02 så skapades E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556430-6156 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3140103 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom E. Lundmarks Traktorlast Aktiebolag är Lundmark, Erik Vallentin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundmark, Erik Anders Joakim som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark, Jan Peter som är född 1979 och har titeln Suppleant, Hendler, Yvonne Elisabet som är född 1967 och har titeln Revisor, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.