De Luxe Produkter i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns De Luxe Produkter i Piteå Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. De Luxe Produkter i Piteå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

De Luxe Produkter i Piteå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556427-3943.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-16890 alternativt besöka eller skicka post till De Luxe Produkter i Piteå Aktiebolag på följande adress Prästgårdsg. 73, 941 37, Piteå.

De Luxe Produkter i Piteå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I De Luxe Produkter i Piteå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bergvall, Eva Kristina som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall försälja konfektion till återförsäljare och anläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.