Fermeco AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Fermeco AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Fermeco AB är ett av dem. Statusen för Fermeco AB är att Bolaget är aktivt.

Fermeco AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-25. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fermeco AB ska trivas.

Fermeco AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av järn- och plåtkonstruktioner såsom stålstommar, stålfackverk och bandgångar främst inom byggbranschen samt inom verkstads-, pappers och processindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fermeco AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Fermeco AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Fermeco AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-221144.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med Fermeco AB är Ölund, Stig Erik som är född 1982 och har titeln Extern firmatecknare, Ölund, Stig Sören som är född 1957 och har titeln VD, Ölund, Stig Sören som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ölund, Britt-Inger som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Fermeco AB har 556427-1848 som sitt organisationsnummer.