Piteå Leasingtjänst AB

Norrbottens län

Information

Piteå Leasingtjänst AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Piteå Leasingtjänst AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Piteå Leasingtjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Piteå Leasingtjänst AB har haft sedan 1994-01-01. Piteå Leasingtjänst AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Piteå Leasingtjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundsg. 36, 941 32, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Piteå Leasingtjänst AB Privat, ej börsnoterat.

Piteå Leasingtjänst AB har idag 556427-1087 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundberg, Rolf Esbjörn -Nilsson, Bert Olav Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Piteå Leasingtjänst AB

Bolaget skall bedriva leasingverksamhet med maskiner och fordon och därmed förenlig verksamhet.

I Piteå Leasingtjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Rolf Esbjörn som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bert Olav som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Rolf Birger Evald som är född 1945 och har titeln Revisor, Engstroem & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .