Ram & Reklam i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Ram & Reklam i Piteå AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Ram & Reklam i Piteå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ram & Reklam i Piteå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-21.

Ram & Reklam i Piteå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1991-06-12. Men sedan 1991-01-01 så har Ram & Reklam i Piteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bagarg. 2, 941 63, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ram & Reklam i Piteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-14631.

Piteå arbetar för att företag som Ram & Reklam i Piteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ram & Reklam i Piteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall driva inramning av tavlor, reklamtryck, reklamskyltar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ram & Reklam i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ram & Reklam i Piteå AB och det är följande personer, Clausén, Britt Maria som är född 1974 och har titeln VD, Clausén, Britt Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Clausén, Ann Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Sven Ingemar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ram & Reklam i Piteå AB är 556426-5907.