V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1991-04-26 så har V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag varit registrerat. Idag är V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Uddmansg. 6 B, 941 32, Piteå. Vi ni istället prata med V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag så kan ni göra det på 0911-14444.

Bolaget skall bedriva privat tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Öhman, Gerd Vivianne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lisa Maria som är född 1985 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

V-A Öhman Tandläkare Aktiebolag har 556425-1881 som sitt organisationsnummer.