Fyrkantens Industrimekaniska AB

Norrbottens län

Information

Fyrkantens Industrimekaniska AB är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Fyrkantens Industrimekaniska AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fyrkantens Industrimekaniska AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Fyrkantens Industrimekaniska AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1991-05-17. Men sedan 1998-01-01 så har Fyrkantens Industrimekaniska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kabelg. 9, 943 31, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fyrkantens Industrimekaniska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-65055.

Piteå arbetar för att verksamheter som Fyrkantens Industrimekaniska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fyrkantens Industrimekaniska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att konstruera och leverera helautomatiska registerhuggare med kringutrustning samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fyrkantens Industrimekaniska AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fyrkantens Industrimekaniska AB och det är följande personer, Sandström, Carl Jörgen Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fyrkantens Industrimekaniska AB är 556424-9026.