JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag ska trivas.

JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta värdepapper och fastigheter ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31.

Idag är JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-239250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag är Johansson, Mats Jan-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Eva Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

JAN ERIK JOHANSSON I PITEÅ Aktiebolag har 556422-1801 som sitt organisationsnummer.