Tälj AB

Norrbottens län

Information

Tälj AB är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Tälj AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tälj AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1991-02-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storlångträsk 47, 942 05, Långträsk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tälj AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-220200.

Piteå arbetar för att bolag som Tälj AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tälj AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva hotell- och konferensverksamhet, camping och stuguthyrning. kiosk-, café- och restaurangverksamhet samt även anordna evenemang och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tälj AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tälj AB och det är följande personer, Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tälj AB är 556420-0300.