Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556419-8157 är organisationsnummer för verksamheten Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag finns i.

Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-02-20 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-220078 eller genom brev på följande adress:
Cykelstigen 20, 942 05, Långträsk

Bolaget skall bedriva taxirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lövgrens Taxi i Långträsk Aktiebolag och det är Lövgren, Inga Lena som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Kent Tage som är född 1952 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,