Kjells Tandteknik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet samt äga, köpa och sälja fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjells Tandteknik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Kjells Tandteknik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1991-01-30 så skapades Kjells Tandteknik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kjells Tandteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556418-3852 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är Kjells Tandteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kjells Tandteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-19169 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lidman, Kjell Ture Gotthard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjells Tandteknik Aktiebolag är Lidman, Kjell Ture Gotthard som är född 1953 och har titeln VD, Lidman, Kjell Ture Gotthard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Josbrant, Stig Göran Valdemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nobäck, Curt Olof Gustaf som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Ronny Erling Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Gerd Vivianne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotMarklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .