DUVAN Bok & Kontor AB

Norrbottens län

Information

DUVAN Bok & Kontor AB är ett företag som finns i Piteå. I DUVAN Bok & Kontor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arvidsson, Tobias Mikael som är född 1967 och har titeln VD, Arvidsson, Tobias Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Fride Bengt Aron som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Christine Ingegerd som är född 1940 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med DUVAN Bok & Kontor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DUVAN Bok & Kontor AB på telefon 0911-16100.

Bolaget skall bedriva handel med böcker, papper samt kontors- material och därmed förenlig verksamhet.

Idag är DUVAN Bok & Kontor AB av bolagstypen Aktiebolag.

DUVAN Bok & Kontor AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DUVAN Bok & Kontor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DUVAN Bok & Kontor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DUVAN Bok & Kontor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

DUVAN Bok & Kontor AB har 556418-3258 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.