Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556417-4281 är organisationsnummer för verksamheten Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag finns i.

Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-28 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lidström, Jan Olof Anders -Öberg, Arne Gustav

Vill ni komma i kontakt med Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-221270 eller genom brev på följande adress:
Turbov. 3, 943 32, Öjebyn

Bolaget skall utföra skadereparationer och försäljning av fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Piteå KarosseriVerkstad Aktiebolag och det är Lidström, Jan Olof Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öberg, Arne Gustav som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Siv Annica Ingeborg som är född 1966 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,