Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Jävrev. 4, 944 94, Jävrebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-38236.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag har idag 556415-7328 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri annan därmed förenlig verksamhet.

I Kjell Lindfors Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindfors, Kjell Daniel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, Kjell Jörgen som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .