Hansius Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Norrfjärden)

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Hansius Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Norrfjärden). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Hansius Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Norrfjärden) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Hansius Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Norrfjärden) är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556412-7636.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-209400 alternativt besöka eller skicka post till Hansius Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Norrfjärden) på följande adress Porsnästorget 3, 945 31, Norrfjärden.

Hansius Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Norrfjärden) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hansius Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Norrfjärden) så sitter följande personer i styrelsen: , Hansius, Maj Irene som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.