BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag är ett av dem. Statusen för BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-10. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag ska trivas.

BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva el-installationer och projektering av elanläggningar, försäljning av el-material, radio, TV, video, ljudanläggningar, hem och hushållsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-211860.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag är Bergman, Bo Krister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bromander Bergman, Monica Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

BO BERGMAN EL & TELE Aktiebolag har 556412-6695 som sitt organisationsnummer.