Kikis Interiör AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Kikis Interiör AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Kikis Interiör AB är ett av dem. Statusen för Kikis Interiör AB är att Bolaget är aktivt.

Kikis Interiör AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-02. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kikis Interiör AB ska trivas.

Kikis Interiör AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av textilier, möbler, belysning och övriga inredningsdetaljer, tapetserarverkstad, stoppning och omklädsel av nytillverkade och begagnade möbler, båt-, bil- och husvagnsinredning, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kikis Interiör AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Kikis Interiör AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Kikis Interiör AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-92444.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kikis Interiör AB är Lindmark, Karin Ann-Christiné som är född 1954 och har titeln VD, Lindmark, Karin Ann-Christiné som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Harriet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Strömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Kikis Interiör AB har 556406-8053 som sitt organisationsnummer.