Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-10-03. Men sedan 1990-01-01 så har Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mjösjölidv. 175, 946 40, Svensbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-241019.

Piteå arbetar för att bolag som Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall utföra entreprenadarbeten med lastbilar, lastmaskiner, traktorgrävare, grävmaskiner, tillverka, sälja samt montera gräsmattor, utföra maskinreparationer, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag och det är följande personer, Öquist, Kurt Jerry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Kurt Bruno som är född 1933 och har titeln Suppleant, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kommunikations och Energischakt i Svensbyn Aktiebolag är 556405-5118.