Hällskatan Konsult Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Hällskatan Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Hällskatan Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hällskatan Konsult Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-09-20. Men sedan 1996-01-01 så har Hällskatan Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till FISKAREGATAN 10, 941 31, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hällskatan Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Piteå arbetar för att verksamheter som Hällskatan Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hällskatan Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva företagsekonomisk konsultverksamhet.

Firmatecknare för Hällskatan Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hällskatan Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hällskatan Konsult Aktiebolag är 556405-3956.