Bodheden Fastighets Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bodheden Fastighets Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Bodheden Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindbäck, Erik Lennart som är född 1946 och har titeln VD, Lindbäck, Erik Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Bengt Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindbäck, Erik Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Hans Gösta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Anders John Oskar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotBoström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bodheden Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bodheden Fastighets Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bodheden Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bodheden Fastighets Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bodheden Fastighets Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Bodheden Fastighets Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bodheden Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindbäck, Bengt Gösta -Lindbäck, Erik Lennart Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bodheden Fastighets Aktiebolag har 556401-4859 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.