EKONOMI SERVICE i PITEÅ Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns EKONOMI SERVICE i PITEÅ Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. EKONOMI SERVICE i PITEÅ Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

EKONOMI SERVICE i PITEÅ Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556401-3992.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-34211 alternativt besöka eller skicka post till EKONOMI SERVICE i PITEÅ Aktiebolag på följande adress Jägarv. 7, 944 73, Piteå.

EKONOMI SERVICE i PITEÅ Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I EKONOMI SERVICE i PITEÅ Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hedkvist, Astrid Irene som är född 1927 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva redovisning- och revisionsbyrå samt därmed förenlig verksamhet.