Advokat Gunnar Granström AB

Norrbottens län

Information

Advokat Gunnar Granström AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Advokat Gunnar Granström AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokat Gunnar Granström AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokat Gunnar Granström AB har haft sedan -0001-11-30. Advokat Gunnar Granström AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokat Gunnar Granström AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pitsund 527, 944 91, Hortlax men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-32247.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Advokat Gunnar Granström AB Privat, ej börsnoterat.

Advokat Gunnar Granström AB har idag 556400-7390 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokat Gunnar Granström AB

Bolaget ska bedriva advokatverksamhet.

I Advokat Gunnar Granström AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granström, Nils Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Hans-Ola som är född 1955 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .