A Bygg och Montage i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556397-2859 är organisationsnummer för verksamheten A Bygg och Montage i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A Bygg och Montage i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som A Bygg och Montage i Piteå AB finns i.

A Bygg och Montage i Piteå AB har varit registrerat sedan 1990-07-03 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för A Bygg och Montage i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-17.

A Bygg och Montage i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för A Bygg och Montage i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med A Bygg och Montage i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3391461 eller genom brev på följande adress:
Prylv. 10, 943 36, Öjebyn

Bolaget skall bedriva byggnads- och monteringsarbeten inom bygg branschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A Bygg och Montage i Piteå AB och det är Sandström, Eric Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmér, Anna Carin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor,