Johansson & Burman Golv Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Johansson & Burman Golv Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Johansson & Burman Golv Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johansson & Burman Golv Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Johansson & Burman Golv Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Johansson & Burman Golv Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Johansson & Burman Golv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 4, 941 39, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-230450.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Johansson & Burman Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Johansson & Burman Golv Aktiebolag har idag 556396-6026 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wallstén, Gunilla -Wallstén, Johan Henrik Torsten är den som för stunden ansvarar för Johansson & Burman Golv Aktiebolag

Bolaget ska bedriva nyläggning och reparationer av golv samt reparation av byggnader och därmed förenlig verksamhet.

I Johansson & Burman Golv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallstén, Gunilla som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hertov, Stina Maria som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallstén, Emma Anna Gunilla som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallstén, Erik Otto som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallstén, Frans Johan Torsten som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallstén, Johan Henrik Torsten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotLundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.