Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-23. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag ska trivas.

Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av smycken i guld och silver samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-211649.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordmark, Kristina Elisabeth -Pettersson, Siv Ingela -Stenström, Stina Elisabeth.

De som är på något sätt har med Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag är Nordmark, Kristina Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Siv Ingela som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenström, Stina Elisabeth som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerstedt, Gertrud Gunilla som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Sivs Ur & Guld i Piteå Aktiebolag har 556394-7877 som sitt organisationsnummer.